Roetgerink Mode en Schoenen - Trouwen in Twente
Kleding | Enter

Roetgerink Mode en Schoenen

In het allermooiste trouwpak jouw geliefde het jawoord geven? Onze vakkundige trouwpakspecialisten staan graag voor je klaar! Met passie voor het vak helpen wij jou graag met het samenstellen van het perfecte trouwpak in Twente.

 

Trouwen, één van de mooiste dagen in je leven, een bijzonder en uniek moment. Ons advies bij het samenstellen van een trouwpak blijft voor ons heel speciaal. Het perfecte trouwpak kiezen vraagt persoonlijke aandacht en dat bieden wij jou graag! Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te bespreken en te ontdekken wat het beste bij jou – en jouw aanstaande – past. Heb je zelf al iets in gedachten? Geen probleem! Bespreek al jouw ideeën, want wij zijn er voor jou. Samen zorgen wij ervoor dat jij er opperbest uitziet op de grote dag!

 

Wij werken samen met onze vaste kostuummerken Carl Gross en CG Club of Gents. Beide kostuummerken hebben een breed scala aan pakken in het assortiment, maar ook speciale lijnen voor bruidegommen, namelijk de Say Yes collectie van Carl Gross en de Your Own Party collectie van CG Club of Gents. Veel combinaties zijn mogelijk, onze trouwpakadviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuzes.  

 

In iedere stijl kan je bij ons slagen; van een stijlvol trouwpak met alles erop en eraan tot een prachtige outfit die je ook na jullie bruiloft prima kunt dragen. Zelfs voor een trouwpak op maat, waarbij jij tot in detail zelf de keuzes maakt, ontwerpt en samenstelt ben je bij ons aan het juiste adres. De perfecte fit en details naar eigen wens? Voor onze meesterkleermakers is niets te gek! In ons eigen atelier worden jouw verzoeken met de grootste zorg doorgevoerd. Trouwdatum, de naam van jouw geliefde, of misschien een voor jullie bijzondere tekst... Een persoonlijke borduring maakt jouw trouwpak nog specialer. Prachtige schoenen en stijlvolle accessoires maken het compleet. Aan ieder detail wordt gedacht. Maak vrijblijvend een afspraak en kom gezellig langs. We heten je van harte welkom en je krijgt van ons aandacht en geduld!

 

Zijn er bruidsvaders, getuigen of andere bruiloftsgasten die ook een prachtige outfit nodig hebben? Wij helpen graag! Maak samen een afspraak als jullie het fijn vinden om de pakken op elkaar af te stemmen. Door het grote assortiment van Carl Gross en CG Club of Gents kan een mooie bijpassende mix van pakken gemaakt worden in de gekozen stijl.

 

Kort over Roetgerink

Roetgerink Mode en Roetgerink Schoenen vormen samen met Brasserie R-1854 hét Modeplein van Twente. In onze mode- en schoenenwinkel bieden wij op ruim 6.500 m2 meer dan 450 Nederlandse en internationale merken voor dames, heren en kinderen. Bij ons vind je mode en schoenen in uiteenlopende stijlen, voor alle gelegenheden en altijd volgens de laatste trends. Heerlijk lunchen, een hapje en een drankje of gezellig dineren? Een bezoek aan Brasserie R-1854, met groot en zonnig terras, maakt een dagje shoppen bij Roetgerink compleet! Van gratis parkeren, een kinderbioscoop en een gratis kopje koffie tot een eigen vakkundig atelier, de unieke Fashion & Food VIP Shuttle en gastenverblijf Erve Christiaan. Onze services maken de beleving en het shoppen uniek en aangenaam. Met passie voor het vak staan wij sinds 1854 graag voor jou klaar en doen wij graag ons uiterste best om jou een fijne, ontspannen Roetgerink-ervaring te geven. Lees ook onze blog over jouw allermooiste pak!

"Sinds 1854 staan wij graag voor je klaar met een gastvrije service en een unieke beleving."
- Team Roetgerink Mode en Schoenen -
Team Roetgerink Mode en Schoenen

Daarom kies je voor Roetgerink Mode en Schoenen

  • Vakkundig advies op maat
  • Persoonlijke aandacht
  • Eigen atelier
  • Persoonlijk detail door borduring
Dorpsstraat 148
7468 CR Enter
Volg ons op: