Special Edition Photography - Trouwen in Twente
Fotografie | Enschede

Special Edition Photography

Elk moment is uniek, vang dat moment in een foto en je hebt een herinnering voor het leven. Op dat moment stap ik binnen! Laat mij jullie verhaal vertellen door middel van een sfeervolle ongedwongen trouwreportage. Hoe meer vrijheid je mij geeft, hoe creatiever ik kan zijn. Ik laat me ter plekke inspireren door de omgeving, de mensen en de beleving in het moment. Dat is het recept voor jullie unieke trouwreportage! Spontaan, emotie en creatief.

Willen jullie echt genieten van jullie trouwdag zonder dat alles in scène gezet wordt voor ‘het perfecte plaatje’? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik streef ernaar om jullie dag zo vast te leggen zoals het echt was, ik zet dan ook haast niks in scène. Op die manier kunnen jullie maximaal genieten van jullie trouwdag, en kunnen jullie achteraf volop nagenieten van alle momenten. Denk hierbij aan papa die stiekem een traantje wegpinkt, oma die dubbel ligt van het lachen of een kindje dat een koprol maakt tijdens de ceremonie. Ik leg de focus niet alleen op het bruidspaar, maar ook op jullie dierbare gasten. Op die manier krijg je een prachtige complete bruidsreportage.

Hebben jullie een knalfeest in de avond? Kijk dan eens naar mijn Party Edition pakket. Tijdens het feest doe ik lekker mee en meng ik mij onder de gasten. Daardoor laten de gasten dan ook veel toe kwa fotografie zonder dat het ongemakkelijk voelt. Dat is het geheim van echte knalfoto’s tijdens jullie feest. Om de foto’s nog toffer te maken neem ik led foam sticks mee én twee flessen champagne voor een champagne shower foto.

Mijn naam is Marieke, een gediplomeerd fotograaf die zich gespecialiseerd heeft in bruidsfotografie. 150 andere stellen gingen jullie voor.

Elk moment is uniek, vang dat moment in een foto en je hebt een herinnering voor het leven.
- Marieke -
Marieke

Daarom kies je voor Special Edition Photography

  • Echte momenten
  • Spontaan en ongedwongen
  • Award winning fotograaf
  • Next level feest foto's
Anemoonstraat 81
7531 DB Enschede
Volg ons op: