Locatie | Nutter

Theehuis Dennenoord

Jullie liefde vieren bij Theehuis Dennenoord! Wij zijn een prachtige, en een officiële trouwlocatie voor een intieme en ongedwongen trouwdag. Met onze Barn beschikken we over een sfeervol restaurant voorzien van een prachtige veranda met uitzicht over het Twentse landschap.

Jullie trouwdag moet de mooiste dag in jullie leven worden. Een dag waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is; de trouwkaart, de trouwjurk, het bruidsboeket, de trouwauto’s, de fotoreportage en natuurlijk de gelegenheid waar het feest gevierd gaat worden.

Theehuis Dennenoord is een locatie welke bij uitstek geschikt en gespecialiseerd is in het verzorgen van bruiloften. Onze ruime ervaring, gastvrijheid, smakelijke keuken en vooral de sfeervolle ambiance staan garant voor een perfect verzorgde huwelijksdag, waarbij het jullie aan niets zal ontbreken!

Bij Theehuis Dennenoord is een bruiloft niet standaard, maar op maat en naar jullie eigen wensen. Daarom begint een offerte altijd met een persoonlijk gesprek. Wij zorgen ervoor dat jullie bruiloft de dag van jullie dromen zal zijn! Hopelijk tot snel!

"Theehuis Dennenoord, waar nostalgie de moderne tijd ontmoet in een prachtige, bosrijke omgeving."
- Rob & Danieck -
Rob & Danieck

Daarom kies je voor Theehuis Dennenoord

  • Prachtige buitenlocatie in de natuur
  • Persoonlijke touch
  • Intieme bruiloft
  • Jullie hele trouwdag kan ook binnen in het theehuis
Vasserweg 37
7638 PK Nutter
Volg ons op: