Trouwambtenaar Nadhie
Trouwambtenaar | Haarle

Trouwambtenaar Nadhie

Een onvergetelijke ceremonie!

Gefeliciteerd jullie gaan trouwen! De ceremonie is naar mijn idee hét hoogtepunt van jullie bruiloft!
Het moment dat jullie ‘JA’ zeggen tegen elkaar. Dat zou het mooiste, leukste, meest romantische en meest toffe moment van jullie bruiloft moeten zijn.
Een liefdesverhaal helemaal geschreven over jullie, voor jullie. Mag ik jullie helpen om jullie ceremonie onvergetelijk te maken?

Mijn naam is Nadhie Laing en ik ben zelfstandig trouwambtenaar en ceremoniespreker. Ik sta bekend om mijn openheid, enthousiasme en betrokkenheid. In persoonlijke gesprekken leer ik jullie beter kennen. Ik luister, voel aan en geef leuke tips voor jullie ceremonie. Ik wil meer weten over jullie als persoon, maar ook over jullie relatie: “hoe hebben jullie elkaar ontmoet, was het liefde op het eerste gezicht, waarin zijn jullie verschillend, etc.”

Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om echt unieke dingen over jullie te weten. Ik stel geen standaard vragen, we gaan samen in gesprek en dan ontstaan vaak de leukste verhalen. Familie en vrienden hebben meestal ook hele leuke, grappige en bijzondere verhalen over jullie. Dit zijn vaak vermakelijke details om te gebruiken in jullie huwelijksceremonie. Ik vind het daarom erg leuk om met een aantal belangrijke familieleden en vrienden in gesprek te gaan. Dit maakt het extra verrassend voor jullie als stel, want: “stel dat ze nou net dat verhaal vertellen waar jullie ietsjes te veel hadden gedronken…”

Vrolijk, uniek, humor en persoonlijk. Dit zijn belangrijke woorden voor mij als trouwambtenaar. Ik zorg graag voor een ongedwongen, ontspannen en liefdevolle ceremonie op jullie bruiloft!
Jullie liefde moet gevierd worden, en daar help ik jullie graag bij!

Liefs,

Nadhie

Vier de liefde!
- Nadhie -
Nadhie

Daarom kies je voor Trouwambtenaar Nadhie

  • Een vrolijke, unieke en persoonlijke ceremonie mét humor
  • Jullie liefde staat centraal
  • Aan saai doe ik niet!
  • Open, betrokken, enthousiast én positief
Raamsweg 9a
7448 PW Haarle
Volg ons op: