Houten Welkomstbord
Styling/verhuur | Enschede

Zotis

Wat een fantastisch nieuws dat jullie gaan trouwen! Wij helpen je graag met alle details voor jullie grote dag! Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, we denken dus altijd graag met je mee en (bijna) niets is ons te gek of onmogelijk.


We kunnen je op heel veel vlakken helpen. Dit begint natuurlijk al met een mooi welkomstbord. Deze maken we helemaal op maat naar jullie wensen en stijl. Met deze borden zetten jullie gelijk de toon voor deze bijzondere dag. Wij kunnen allerlei soorten borden maken, van hout tot plexiglas, van heel klein tot heel groot. Ook kunnen we letters snijden met onze lasersnijder om je bord een 3D-effect te geven. Tijdens het ja-woord geven we de ringen een speciale plek. Daarom hebben wij prachtige ringdoosjes die ervoor zorgen dat jullie ringen warm en veilig bewaard worden. En als jullie ringen worden gebracht door bijvoorbeeld een bruidskindje, hebben wij ook stoere ring security dozen! Een unieke en grappige twist die absoluut voor hilariteit zal zorgen bij jullie gasten. Is er een best-man baby op de bruiloft? We bedrukken rompertjes zodat deze er pico-bello uit kan zien.


Natuurlijk is het na het JA-woord tijd om te proosten, dit kan natuurlijk met je eigen gepersonaliseerde (champagne)glazen. Of misschien willen jullie wel al jullie gasten verrassen met deze unieke glazen en staan deze gelijk symbool voor het afscheidsbedankje. Een geweldige manier om jullie dag nog specialer te maken. 


Met onze lasergraveerder maken we onder andere persoonlijke houten gastenboeken en versieringen. We maken ook volledig gepersonaliseerde sneakers om de avond op weg te dansen! En ook het bedankje aan het einde van de avond kunnen wij iets in betekenen. Want wat is er nou leuker dan hen te verrassen met een persoonlijk afscheidscadeautje waarmee jullie je waardering en dankbaarheid kunnen tonen voor al jullie gasten? 


Bij ons staat persoonlijke aandacht en liefde voorop. Of jullie nu hulp nodig hebben met de gehele styling of misschien alleen specifiek op zoek zijn naar een welkomstbord, wij staan klaar om jullie te helpen! En ben je op zoek bent naar iets heel specifieks? Daag ons uit, dit vinden we alleen maar leuk en we denken graag mee in de oneindig veel mogelijkheden! Niets is ons te gek en het is ons doel om jullie wensen werkelijkheid te laten worden.


Lief aanstaand bruidspaar, wij kijken er ontzettend naar uit om bij te dragen aan een onvergetelijke bruiloft. Neem gerust contact met ons op, wij staan voor jullie klaar.


Liefs, Rob en Esmee

Wij staan klaar om jullie grote dag nóg persoonlijker te maken!
- Rob en Esmee -
Rob en Esmee

Daarom kies je voor Zotis

  • Wij zorgen voor de puntjes op de i
  • Unieke en stijlvolle welkomstborden
  • Wij denken graag persoonlijk met jullie mee
  • We zorgen voor op maat gemaakte details en een persoonlijke touch.
Enschede
Volg ons op: