Terug naar overzicht

02-02-2024

Door: Real Wedding

'No Rain today' 


Leveranciers

Fotograaf Christie Agema

Locatie Watermolen en Singraven 

Jurk Bruidsmode Lisa

MUAH Molly's Hair and Make-up

DJ Vintage Vinyl

© Christie AgemaDe hele week voor het huwelijk regende het en werd er regen voorspeld voor de trouwdag, maar die kwam niet! Wat een geluk voor het bruidspaar en de gasten bij het mooie en romantische Landgoed Singraven in Denekamp. ❤️

 

De grote wens van dit bruidspaar was een romantische, ontspannen en liefdevolle dag met hun familie en beste vrienden. De huwelijksochtend begon dan ook ontspannen in het ouderlijk huis van de bruid waar ze samen met haar moeder en zus zich klaarmaakte voor de grote dag. Met als start de first look met haar aanstaande.

 

De bruidegom haalde de bruid op in een Fiat 500 en samen reden ze naar Landgoed Singraven voor de eerste foto's van de bruidsreportage. Dat het de dagen er voor veel geregend had kon je wel merken dus er moest voorzichtig gelopen worden op het gras.

Na een kleine tussenstop bij het klooster van Denekamp, waar het het bruidspaar warm onthaalt en enthousiast toegejuicht werd, was het tijd om te vertrekken richting de ceremonie op Landgoed Singraven.

 

De beste vriend van de vader van de bruid reed op de motor voorop in de stoet. Na de ceremonie kon er in het koetshuis geproost worden en werd de taart aangesneden.


Via de prachtige kasteeltuin liepen de gasten in een lange stoet naar de Watermolen Singraven voor een intiem diner en het avondfeest. Na het diner werden er nog wat stukjes gedaan door de gasten. Daarna was het tijd om dan echt de voetjes van de vloer te doen. Zodra de DJ de bakken met vinyl platen opendeed werd er gretig gezocht naar goede platen die gedraaid konden worden. En barste het feest los!  


Bekijk hieronder de fotoimpressie van dit romantische huwelijk

1 / 16
Trouwjurk aan boom