Terug naar overzicht

Inspiratie

04-04-2024

Inspiratie

Door: Styled Shoot

Sage green with a touch of blush


Leveranciers

Fotograaf Fotografie Heidi | 
Fotograaf Merette Kuijt Fotografie
Behind the scenes fotograaf Christie Agema Fotografie | 
Videograaf Peperclips Films
Locatie de Watermölle | 
Trouwauto Drive Your Dreams Classic Cars |
Bruidsjurk en schoenen Tres Chic Bridal Wear | 
Trouwpak en schoenenRoetgerink Mode | 
MUAH Bridal by Deb | 
Trouwringen Caroline Goudsmit |  
Trouwambtenaar Karin Jorritsma
Taart Zoete Kruimels | 
Meubilair Tentenwerk | 
Bloemen Green Explore 
Styling Zotis Crafts |
Styling & organisatie Trouwen in Twente | 
Bruidspaar Yari en Margot


Sage green with a touch of blush. Deze prachtige trendkleuren vormden de basis voor de Styled Shoot bij de Watermölle in Haaksbergen. Er waren veel prachtige details waar de kleuren in terug kwamen, waaronder natuurlijk de bloemen, maar ook het pak van de bruidegom, de taart, het welkomstbord en zelfs de trouwring! Lees je mee over deze geslaagde dag? 

 

De trouwlocatie

Voor deze shoot waren we te gast bij de locatie de Watermölle in Haaksbergen. Deze locatie heeft zoveel verschillende facetten dat je niet uitgekeken raakt. Aangezien het weer droog bleef, hebben we gekozen om de ceremonie buiten te laten plaatsvinden, maar bij slecht weer is er ook genoeg ruimte binnen om een ceremonie te houden. Daarnaast beschikt de locatie over diverse hotelkamers, die naast slaapvertrek ook gebruikt kunnen worden als ruimte om je klaar te maken. 


Voor de ceremonie hebben we gekozen voor een plek aan de overkant van het water, met in de verte uitzicht op het mooie pand van de Watermölle. De combinatie van de oude gebouwen met het water en de mooie natuur maken het plaatje al snel compleet. Veel styling heb je dan niet nodig, al konden wij het natuurlijk niet laten om een mooie back-drop op te zetten. De houten stoeltjes van Tentenwerk brachten de natuur en de ceremonie heel mooi samen. Na de sfeervolle ceremonie was het tijd voor de dinersetting die we binnen hebben ingericht. Ook hier kwamen de kleuren groen en roze mooi terug. Dankzij de lichtinval van de ramen en de vele bloemstukken, zowel op tafel als op de achtergrond, is deze setting net een sprookje. 


We nemen je graag mee in de betoverende sfeer van deze Styled Shoot. Met maar liefst twee fotografen, een videograaf en een behind the scenes fotograaf hebben we aan beeldmateriaal geen gebrek! Laat je inspireren door de schitterende bloemstukken, de prachtige kleding, het mooie welkomstbord en de overige trendy details. Van een romantische first look, tot een intieme ceremonie en een geweldige trouwauto. Alles is vastgelegd om jullie te inspireren zodat jullie deze toffe styling terug kunnen laten komen op jullie bruiloft. 


Bereid je voor op een visueel spektakel vol stijl en elagantie en vergeet de schitterende video bovenaan deze pagina van Nout van Peperclips Films niet te bekijken. in deze video word je meegenomen in de mooie sfeer van deze 'sage green with a touch of blush Styled Shoot!'


Bekijk hieronder de fotoimpressies per fotograaf

Merette Kuijt Fotografie

Fotografie Heidi

Christie Agema Fotografie


Tijdens deze geslaagde dag hadden we nog een setting met (gedeeltelijk) andere leveranciers en een ander bruidspaar. Wil je die beelden bekijken? Je vindt ze hier