Terug naar overzicht

Inspiratie

27-03-2024

Inspiratie

Door: Styled Shoot

Sfeervolle bruiloft bij prachtige watermolen


Leveranciers

Fotograaf tessArt | Behind the scenes fotograaf Christie Agema Fotografie | Locatie de Watermölle | Bruidsjurk en schoenen Tres Chic Bridal Wear | Trouwpak en schoenenRoetgerink Mode | MUAH Bridal by Deb | Trouwringen Anne-Marie Sieraden Trouwambtenaar El Oasis marriageTaart Zoete Kruimels | Meubilair de WatermölleBloemen Green Explore | Styling Zotis CraftsStyling & organisatie Trouwen in Twente | Bruidspaar Sharon en Hendrik


Een sfeervolle bruiloft bij een geweldige watermolen in Haaksbergen. Met veel prachtige details, zoals de witte stoeltjes, de mooie backdrop, de klassieke taart (met een verrassend speelse binnenkant) en de mooie bloemen en ringen. 

 

De trouwlocatie

Voor deze shoot waren we te gast bij de locatie de Watermölle in Haaksbergen. Deze locatie heeft zoveel verschillende facetten dat je niet uitgekeken raakt. Aangezien het weer droog bleef, hebben we gekozen om de ceremonie buiten te laten plaatsvinden, maar bij slecht weer is er ook genoeg ruimte binnen om een ceremonie te houden. Daarnaast beschikt de locatie over diverse hotelkamers, die naast slaapvertrek ook gebruikt kunnen worden als ruimte om je klaar te maken. Bij deze shoot hebben we daar dan ook dankbaar gebruik van gemaakt. Het aankleden van de bruid vond plaats in kamer 'de Höw' en dankzij de mooie lichtinval in de kamer zijn de foto's tijdens het aankleden schitterend geworden. 


Zoals we al schreven hierboven kan ceremonie buiten op diverse plekken gehouden worden. Wij kozen voor de locatie met de Watermölle op de achtergrond. De mooie stenen van het terras komen in de achtergrond ook terug in de oude gebouwen. Deze kleine details maken het al snel een geheel. Na de ceremonie zijn er zowel binnen als buiten plekken waar een diner kan worden gehouden. De dinersetting bij deze Styled Shoot vond plaats in de serre. Voor de loveshoot is het bruidspaar met de fotograaf een rondje over het hele terrein geweest. Er zijn zoveel leuke plekken te ontdekken bij deze locatie, aan beeldmateriaal geen gebrek! 


tessArt fotografie

Hieronder zie je de foto's van tessArt fotografie. Zij heeft zowel het aankleden van het bruidspaar, als de loveshoot, als de ceremonie prachtig weten vast te leggen. De liefde bij dit bruidspaar spat er vanaf! 


1 / 30Christie Agema fotografie

Christie mocht de behind the scenes maken, leuk om op deze manier een kijkje achter de schermen van de Styled Shoot mee te maken. Er werken altijd een heleboel leveranciers mee om een Styled Shoot tot een succes te maken en dat zie je op deze foto's zeker terug. Wist je dat we de leveranciers ook vaak als gasten gebruiken om de ceremonie mee te vullen? Even een net jasje meenemen en het is geregeld! 


1 / 12Tijdens deze geslaagde dag hadden we nog een setting met (gedeeltelijk) andere leveranciers en een ander bruidspaar. Wil je die beelden bekijken? Je vindt ze hier