Terug naar overzicht

Inspiratie

16-02-2024

Inspiratie

Door: Styled Shoot

A rustic pink winter wedding


Leveranciers

Fotograaf Jola Mulder | Fotograaf Liselot Kamphuis Fotografie | Fotograaf Foto Danielle | Behind the scenes fotograaf Fotografie HeidiVideograaf Merette Kuijt | Locatie Historische buitenplaats Landgoed het Hakenberg | Bruidsjurken en sieraden 2ImpressU | Trouwpak en schoenen: Roetgerink Mode  | MUAH Fleur je haar opTrouwringen Hofland taxaties | Trouwauto Klassiek Toeren TwenteTrouwambtenaar Liefde voor de Liefde | Taart Het Suikerhuisje | Meubilair en lichtletters Party & Evenementen verhuur Twente | Tenten TipiRent | Bloemen Green Explore Vuurwerk en rookfakkels FeestdecoStyling & organisatie Trouwen in Twente Bruidspaar Andy & Julia


Veel roze en mooi rustieke details met af en toe een gouden randje, zowel in de details als met het zonnetje wat op deze winterse dag volop scheen. De perfecte ingrediënten voor deze shoot! Het roze in combinatie met het warme hout maakte alles tot een mooie balans.

 

Wat wij een super leuk detail vonden is dat het roze zelfs terug komt in de mooie jurk van de bruid, deze heeft een zacht roze gloed. En ook het bontje en de hoed bij aankomst gaan heel leuk op in dit roze. Vind jij roze ook zo'n super leuke kleur maar wil je toch geen overkill voor je aanstaande? Dan zijn dit misschien wel de perfecte beelden om inspiratie uit te halen! 


De trouwlocatie

Voor deze shoot waren we te gast op het schitterende Landgoed het Hakenberg in Beuningen. Het was de ultieme locatie voor deze styled shoot. Helemaal vrij gelegen, alle ruimte voor een fantastische ceremonie in de buitenlucht en genoeg plek voor de super toffe tipi tenten van TipiRent. Met alle decoratie en tenten van onze leveranciers werd de locatie omgetoverd in een prachtig rustieke sfeer met die mooie winterse warme 'touch of pink'.
Ben jij nu niet zo van het roze, dan is deze locatie ook perfect, de locatie is prachtig gelegen in de open natuur en heeft niet veel opsmuk nodig. Wij vinden het de moeite waard om zeker eens een kijkje te nemen, vooral in het voorjaar wanneer alles er prachtig bloeit!


Pink flowers

Het bruidsboeket, backdrop, de stoeldecoratie, dinerbloemen en andere bloemstyling waren allemaal met het mooie warme en zachte roze gecombineerd. En let ook even op die toffe flowercloud boven de dinertafel. Een hele toffe trend die je nog veel gaat zien! Past dit landelijke en rustieke sfeertje met toch die warme kleur van het roze bij jullie? Dan zijn deze prachtige bloemen van Green Explore meer dan geschikt voor jullie mooiste dag!


A touch of pink it is!

Wij zijn stiekem enorm fan van roze en waren dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan met dit concept. De combinatie met het mooie rustieke hout, zoals de prachtige crossback chairs van Party en Evenementenverhuur Twente, maakt deze kleur zeker niet to much :) Zelfs de visagie heeft een licht zweempje roze, echt mooi gedaan door MUAH Zoë van Fleur je haar op!


We nemen je in deze shoot mee in een betoverende sfeer waar de kleur roze in elk detail heel mooi terugkomt. Met maar liefst vier fotografen van ons platform zijn er prachtige beelden geschoten met elk hun unieke mooie eigen nabewerking. Laat je inspireren door de prachtige roze details, schitterende bloemstukken, adembenemende jurken van 2ImpressU en een prachtig grijs trouwpak uit de nieuwste collectie van Roetgerink Mode. Van een romantische first look tot intieme ceremonie en trendy details voor avondfoto's. Met deze beelden hopen we jullie te inspireren, wanneer je op zoek bent naar een unieke en eigentijdse bruiloft met net dat tikkeltje roze. 


Bereid je voor op een visueel spektakel vol stijl en elagantie en vergeet de schitterende video bovenaan deze pagina van Merette Kuijt niet te bekijken. in deze video wordt je meegesleept in de mooie sfeer van deze 'rustic pink winter wedding shoot!'


Bekijk hieronder de fotoimpressies per fotograaf

Liselot Kamphuis Fotografie en Foto Danielle gingen met het bruidspaar op pad. Wil je deze prachtige beelden zien klik dan op de link van deze twee topfotografen.


We noemden al dat we deze shoot maar liefs vier fotografen hadden. Dit omdat we en een schitterend bruidspaar hadden en daarnaast ook nog een prachtige bruid die maar liefst twee mooie jurken van 2ImpressU mocht showen. Nieuwsgierig naar dit laatste? Bekijk dan de schitterende foto's van Jola Mulder


Fotografie Heidi mocht de behind the scenes maken, leuk om deze als laatste te bekijken;) Briljant vastgelegd, een kijkje achter de schermen!


Liselot Kamphuis Fotografie

Foto Danielle

Jola Mulder Fotografie

Fotografie Heidi